Restaurant De Ossenstal “Pannenkoeken en natuurlijk meer!”

Restaurant De Ossenstal “Pannenkoeken en natuurlijk meer!”

Midden in het uitgestrekte bosgebied van Epe ligt Restaurant De Ossenstal “Pannenkoeken en natuurlijk meer!”; een uniek gebouw in een schitterende omgeving. De Ossenstal is gelegen op een prachtig stukje Veluwe in het natuurgebied ’t Eperholt. Dit gebied is rijk aan cultuur, natuur en historie. Dit komt tot uiting door het beken en sprengen-systeem, de natuurontwikkelingsprojecten in de omgeving en de vele oude dorpen met hun eigen geschiedenis.
De bossen, heidevelden en vennen in ’t Eperholt herbergen vele bijzondere planten- en diersoorten en is het dé bestemming voor dier- en natuurliefhebbers.

Restaurant De Ossenstal is de perfecte uitvalbasis om de Veluwe te verkennen om er daarna heerlijk te lunchen of dineren.
Naast een ruim assortiment pannenkoeken heeft De Ossenstal ook een gewone lunch- en dinerkaart en verschillende arrangementen. Voor de kinderen is er een speciale kinderkaart. Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden voor leuke activiteiten, zoals wandel- en fietstochten, speurtochten en klootschieten. Ook kinderen zijn bij De Ossenstal vanzelfsprekend van harte welkom om te ravotten in onze spannende speeltuin. Kijk snel naar onze activiteiten! www.ossenstal.nl

Restaurant De Ossenstal “Pannenkoeken en natuurlijk meer!” – Epe

De Ossenstal Veluwe B.V.
Restaurant De Ossenstal “Pannenkoeken en natuurlijk meer!”– Epe
Ossenweg 10
8161 PZ Epe
0578-610199
info@ossenstal.nl
www.ossenstal.nl